Crowdfunding maandoverzicht mei 2016

Afgelopen maand was Lendahand uiteraard aanwezig op de Crowdfunding Day Europe 2016. Niet alleen kon iedereen bij onze stand langskomen, we hebben ook nog een mooie award mee naar huis mogen nemen. De "Crowd Power Award" om precies te zijn, die in het leven geroepen is voor de campagne die de crowd op een toonaangevende wijze enthousiast heeft gemaakt. We ontvingen deze award voor onze eigen crowdfunding actie bij Symbid afgelopen september. Er is toen 400.000 euro door ons opgehaald, waarvan een groot deel bij bestaande uitleners van ons platform.

Daarnaast is een leuk nieuwtje dat we weer een nieuwe lokale partner hebben gecontracteerd. Het gaat om een partner uit Kenya, en daar gaan we morgen in een aparte nieuwsbrief meer over vertellen. Wijzelf zijn natuurlijk erg enthousiast over deze nieuwe partij en de projecten die we via hen kunnen gaan financieren. Zo enthousiast dat we de start van de samenwerking gaan vieren met een hele leuke actie. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media!

Het laatste nieuws: het heeft even geduurd, maar we hebben de teampagina een stevige update gegeven. Zelf liep ik al sinds maart vorig jaar hier rond, toch leuk om nu ook "officieel" bij Lendahand te werken. Ook Eduard, Tobias, Erna, Danny en Hans horen er nu écht bij.

Get our newest blog posts straight to your inbox

Enter your email below to receive an email every time we publish a new blog post.