Lendahand Blog

Updates

Word PUM expert!

Written by Peter Stolze on 25 February 2019

Niet alleen door geld te investeren via Lendahand, maar dus ook door jouw tijd, kennis en expertise in te zetten in ontwikkelingslanden en/of opkomende markten. Schrijf je in als vrijwilliger bij PUM en kom in aanmerking om te worden uitgezonden naar een MKB-ondernemer.

Achtergrond

Dat we deze optie via Lendahand aanbieden is niet zonder reden. Wij merken steeds vaker dat onze investeerders meer willen betekenen voor MKB-ondernemers in opkomende markten. PUM heeft ruim 40 jaar ervaring én het wereldwijde netwerk om experts en ondernemers te matchen. In de samenwerking met PUM zien we een meerwaarde in het vergroten van onze sociale impact. Vice versa kan PUM zijn ondernemers in opkomende markten met financieringsbehoefte introduceren aan Lendahand. Op deze manier kunnen deze ondernemers profiteren van toegang tot financiering én kennis, en staan we nog sterker in onze missie om duurzame verandering in ontwikkelingslanden te realiseren door het combineren van sociale impact en financieel rendement.

Profiel

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Stuur dan een mail naar businessdevelopment@pum.nl om je in te schrijven. Of lees de verhalen van PUM-experts en ondernemers.

Interviews, reportages en achtergrondverhalen lees je ook in de PUM App - gratis verkrijgbaar en beschikbaar voor iOs en Android.

Over PUM

PUM is veertig jaar geleden opgericht door werkgeversorganisatie VNO-NCW met steun van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Vrijwilligers delen (pro-bono) hun kennis en expertise met ondernemers via korte adviesopdrachten waarbij de PUM-expert samen met de ondernemer kijkt naar oplossingen om zijn of haar bedrijf vooruit te helpen. Doel is de ondernemer verder te stimuleren in zijn of haar groei en ambitie. We creëren hiermee positieve impact op de economie, het milieu en de samenleving.