Maandoverzicht februari 2016

Afgelopen maand was weer een bijzondere maand. We zijn momenteel in vergaande gesprekken met enkele partijen in Cambodja. Nog niets is zeker, maar we zouden het natuurlijk wel heel gaaf vinden om binnenkort ondernemers in weer een nieuw land van leningen te kunnen voorzien. Zodra we daar meer over weten, horen jullie het natuurlijk ook!

Daarnaast: via de Lendahand website is inmiddels € 5 miljoen aan leningen verstrekt aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Met die leningen kunnen ondernemers hun bedrijf uitbreiden en banen creëren. We zijn erg blij met het bereiken van deze mijlpaal en we willen al onze uitleners dan ook van harte bedanken.

In januari en februari waren er minder projecten beschikbaar dan gebruikelijk, we verwachten in maart echter weer meer aan te kunnen bieden. In totaal mochten we afgelopen maand 37 nieuwe uitleners verwelkomen en 48 ondernemers van financiering voorzien. Momenteel hebben we ook weer twee mooie Ghanese projecten op de site staan, met een rente van 4%.

Bekijk projecten

Get our newest blog posts straight to your inbox

Enter your email below to receive an email every time we publish a new blog post.