Zonnige actie: win een barbecue op zonne-energie

Lendahand viert de start van ‘solar finance’: leningen waarmee je dorpen in Kenia van zonnepanelen kunt voorzien! Maak deze maand daarom kans op een Go Sun Sport: een barbecue die volledig werkt op zonne-energie.

Ja, ik doe mee! Meer informatie

Nu ook leningen ten behoeve van schone energie

Bij Lendahand houden we van impact maken. Daarom kun je via onze website leningen verstrekken aan ondernemers om zodoende banen te creëren en mensen uit armoede te halen. Vanaf heden gaan we ook dorpen in Kenia voorzien van zonnepanelen voor goedkopere, schonere en duurzame energie. En dat vieren we graag samen met onze uitleners!

Hoe maak je kans op een Go Sun Barbecue?

Dat is heel eenvoudig. Investeer vóór 1 juli a.s. in een van de projecten op de website. Dat hoeft geen project met zonnepanelen te zijn, maar het mag natuurlijk wel! Het kost ongeveer €250 om 1 huishouden duurzaam te voorzien van zonne-energie, maar je kunt al uitlenen vanaf €50,-. Je helpt daarmee een dorp in Kenia en ontvangt 3% rente op je lening.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Dutch Outdoor Living BV, de Nederlandse distributeur van de GoSun. Het doel van de oprichter is om via zijn stichting een goedkope en goed werkende solar cooker lokaal te kunnen laten fabriceren en (dmv financiering) toegankelijk te maken voor huishoudens. De stichting maakt het zodoende mogelijk de vaak vervuilende fornuizen waarmee gekookt wordt duurzaam te vervangen.

Ja, ik doe mee!

Deel via LinkedIn

Voorwaarden voor deelname aan de Lendahand Go Sun barbecue Actie

Ico-06

Do you have a question? Call: 0031 10 717 18 15

Or mail to: info@lendahand.com (response within 24 hours)