Lendahand Blog

Updates

Even voorstellen: Alessandro Kowsoleea

De titel maakt het waarschijnlijk al duidelijk; ik ben Alessandro Kowsoleea. Per 1 maart ben ik begonnen als stagiair bij Lendahand in het investments team. Het is de bedoeling dat ik het team zo goed mogelijk ondersteun bij haar dagelijkse werkzaamheden. Gelukkig is er altijd een hoop te doen!

Ik ben deze stage midden in mijn master econometrie gestart, welke ik volgend jaar zal afronden. De voornaamste reden is dat ik graag wat praktijkervaring op wil doen. Maar stiekem ben ik het studeren ook wel een beetje zat. Wat mij aantrok aan Lendahand is het kleine team waarin ik als stagiair een echte bijdrage kan leveren. Daar komen ook gelijk een steile leercurve en een hoop verantwoordelijkheid bij kijken, waarvan ik zo goed mogelijk probeer te profiteren.

Naast mijn werkzaamheden als stagiair ben ik vooral op sportief gebied bezig. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden, maar ook wekelijks in de turnhal en yogazaal. Ik geloof in het motto “een gezonde geest in een gezond lichaam” en ervaar sporten als verfrissend voor lichaam en geest. Daarnaast kan ik mijn competitiviteit (met mezelf) goed uiten in het sporten, zo probeer ik elke training net wat beter te zijn dan de vorige. Dit is een eigenschap die ik ook probeer mee te nemen in mijn werkhouding: elke dag beter dan de vorige.

Wat ik heel tof vind aan de werkwijze van Lendahand is de duidelijke communicatie. Als Rotterdammer ben ik van nature heel direct, een eigenschap die ik terugvind in de communicatie van Lendahand naar haar investeerders. Je weet gelijk welke impact jouw investering heeft, waar het geld terecht komt en wat je er voor terugkrijgt. Een schril contrast ten opzichte van de ondoorzichtige NGOs van deze wereld!

De komende maanden zal ik mij vooral bezighouden met het analyseren van investeringsmogelijkheden voor ons platform. Ik hoop sociaal rendement te kunnen creëren bij onze partners, maar ook u te kunnen helpen aan financieel rendement.

Abonneer je op onze Blog

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!