Crowdfunding Campaigns Manager

funding gap emerging markets

Functie: Crowdfunding Campaigns Manager (Nederlandstalig)

Locatie: Rotterdam, Nederland (hybride)

Startdatum: 1 Maart 2022 (tbd)

Je missie: Volledige controle hebben over onze crowdfunding campagnes van begin tot eind

We zijn op zoek naar een Campaigns Manager die team bij Lendahand komt versterken. Wellicht noem jezelf Online Marketing Manager, een Campagne Manager of een Project Manager. Hoe dan ook, we horen graag van je als jij denkt alles te hebben wat nodig is om geweldig te zijn in deze baan.

 

Over ons:

Lendahand is een sociaal FinTech bedrijf, gevestigd in Rotterdam, Nederland. Wij maken deel uit van de B-Corp gemeenschap en zijn trotse winnaars van prijzen zoals IEX Beste Crowdfundingplatform van het Jaar. Wij zijn een digitaal impact investing platform waarmee alledaagse investeerders met hun geld kunnen bijdragen aan een betere wereld. Via ons platform creëren mensen een positieve impact in ontwikkelingslanden als Kenia en Indonesië, terwijl ze een bescheiden financieel rendement verdienen. Kijk zelf op lendahand.com.

Verwacht geen mannen in pakken bij ons. Wij zijn hier om de investeringssector te veranderen. Sterker nog, we hebben een passend product/markt gevonden en zitten nu in de opschalingsfase - allemaal zonder stropdas! Ons doel is om in de komende jaren van 150 miljoen euro aan leningen naar 1 miljard euro te gaan. Momenteel zijn we actief in Nederland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. Andere landen zullen binnenkort volgen. Dit is mogelijk door onze Europese Crowdfunding Provider licentie, die wij als eerste in Nederland hebben verkregen. Wij zijn 'full-stack' en doen alles zelf: van investeringen via ops tot marketing en development.

Het geheim van ons succes? We hebben een geweldig team samengesteld van mensen met verschillende achtergronden en ideeën over hoe de toekomst eruit zou moeten zien, terwijl ze allemaal dezelfde missie delen: Armoede bestrijden door te investeren in mensen en bedrijven, en zo een wereld van gelijke kansen te creëren! Samen vormen we een dynamisch en hoog presterend team dat dingen voor elkaar krijgt en daar plezier in heeft. Nieuwsgierig? Laten we eens praten over hoe jij je bij ons zou kunnen aansluiten!

 

Wat ga je doen:

 

Wat je brengt:

 

Wat je krijgt:

Ben je er klaar voor? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected].