Lendahand Blog

Updates

Even voorstellen: Eduard Tee

4 januari 2016. Een memorabel moment in mijn carrière tot nu toe. De dag dat ik ben gestart bij Lendahand, in de rol van Chief Digital Officer (CDO). Een CDO? Ja, een CDO… De nadruk ligt wat mij betreft op die D. Ik zal me vooral bezig houden met de digitale ontwikkeling die we bij Lendahand doormaken. Dat is meer dan alleen de website; het omvat de totale systeemarchitectuur die wij nodig hebben om:

Growth-hacking
Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor growth-hacking. Weer zo'n term…. Kortom betekent dit dat we (in het digitale domein) slimmere manieren vinden om ons bedrijf sneller te laten groeien. En dat kan van alles zijn. We weten bijvoorbeeld van veel van onze uitleners dat ze ons platform interessant vinden omdat we ondernemers steunen in landen die hun interesse hebben. Een manier om meer uitleners te vinden is daarom om mensen te vinden die deze land-interesse delen. Heb je hierover ideeën? Stuur dan een mail naar eduard.tee@lendahand.com

Wie ben ik?
Eduard Tee, sinds 8 jaar getrouwd met Shirley en vader van twee kinderen: James en Madelynn. Ik heb bijna 15 jaar ervaring in IT (Deloitte Consulting) en de Digital Industry (Mirabeau) en heb gewerkt voor reisorganisaties, retailers en banken in verschillende IT en managementrollen. Als je daar meer over wilt weten, check mijn LinkedIn profiel. Met deze achtergrond hoop ik natuurlijk van toegevoegde waarde te zijn voor het huidige team, waarin vooral de bancaire kennis sterk is vertegenwoordigd.

Nóg meer banen voor mensen in arme landen
Ik ben heel blij dat ik mee kan gaan werken aan de missie van Lendahand: impact creëren voor mensen in arme landen. Met ons crowdfunding platform en ruim 1.000 enthousiaste uitleners staan we volgens mij goed gepositioneerd om de groei-ambities voor dit jaar te verwezenlijken en nog veel meer banen te creëren dan vorig jaar.

Hopelijk kan ik een keer met jullie kennismaken als we weer een succes kunnen vieren! En dat zou zomaar eens heel snel kunnen zijn ;-)

Bekijk projecten

Ontvang onze nieuwste blog posts direct in je inbox

Vul je email adres hieronder in om bij elke nieuwe geplaatste blog een email te ontvangen.