Hoe gaaf je eerste job kan zijn!

Het is inmiddels al dik 2 maanden geleden sinds ik bij Lendahand ben begonnen. Het klinkt als een cliché, maar de tijd gaat echt heel snel. Wat natuurlijk een heel goed teken is! Ik vroeg me van tevoren af: hoe kun je 5 dagen per week moeten werken en het ook nog leuk vinden? Inmiddels weet ik dat dat kan!

Eerlijk is eerlijk, het duurde even voordat ik helemaal in de flow zat. Ik kreeg zoveel informatie aan het begin, en ik wilde me vanaf dag 1 bewijzen. Daarnaast had ik ook nog mijn laatste tentamen waar ik voor moest studeren, maar dat zit er nu gelukkig op. 

Ongestructureerd

Ik werd er al snel mee geconfronteerd dat ik nogal ongestructureerd van aard ben, en dat heb ik na die eerste keer nog wel vaker te horen gekregen. Gelukkig wordt dat wel steeds minder. En waar ik in het begin nog moest zoeken naar waar ik me mee bezig kon houden, moet ik nu zelfs opletten dat ik niet teveel tegelijk doe. Inmiddels heb ik de kans gekregen om me vooral te richten op het waarmaken van de expansiedromen van Lendahand! 

Steun mij bij de Rotterdam Marathon!

Even wat reclame tussendoor: ik zet me ook in voor de Lendahand Foundation. Zondag 10 april zal ik met team Lendahand Foundation mee rennen in de estafetteloop van de Rotterdam Marathon. We willen met elkaar geld ophalen om trainingen voor onze ondernemers te financieren. Ik wil natuurlijk als enige rennende vrouw het hoogste bedrag ophalen! Dus wil je mij extra aansporen om een goede tijd neer te zetten? Doneer dan via mijn pagina!  

Wachten op een blunder

Lendahand is een ontzettend fijne omgeving om te leren, en fouten maken mag hier ook. Sterker nog, iedereen zit met smart te wachten op mijn eerste grote blunder. ‘Helaas’ heeft die zich (nog) niet voorgedaan, want hij werd op het laatste moment nog voorkomen. Ondanks die bijna-blunder, drukte het team me op het hart dat ik me niet moest laten tegenhouden om zelf besluiten te nemen. Initiatief nemen wordt meer gewaardeerd dan angst voor een eventuele blunder. Het is een kwestie van aanvoelen welke keuze je zelf kunt nemen, en wanneer je iets misschien toch nog een laatste keer moet laten checken - uiteraard binnen bepaalde kaders. 

Ik ervaar het als zeer positief dat ze hier veel vertrouwen in me hebben en dat ik de vrijheid krijg om dingen zelfstandig uit te voeren en mijn eigen input te leveren. Ook wanneer ik een vraag heb, kan ik deze bij wijze van spreken door het kantoor roepen, wat het erg laagdrempelig maakt. Dit zorgt voor een hele relaxte, betrokken, en leuke sfeer, waar naast hard werken ook altijd genoeg ruimte is voor grapjes.

Internationale roll-out

Inmiddels ben ik nu een tijdje bezig met de internationale roll-out van Lendahand. Het is een heel interessant onderwerp, omdat we met heel veel aspecten rekening moeten houden. Het feit dat ik vanaf dag 1 bij dit traject betrokken ben, en dat ik aan het einde van mijn stage ook resultaat zal zien van waar ik die maanden mee bezig ben geweest, vind ik erg leuk. 

Ik kijk erg uit naar wat de komende maanden gaan brengen en ik ga er helemaal voor om mijn steentje bij te dragen aan een vlekkeloze start van Lendahand in een ander Europees land!

Ontvang onze nieuwste blog posts direct in je inbox

Vul je e-mail adres hieronder in om bij elke nieuwe geplaatste blog een e-mail te ontvangen.